Geïnteresseerd in een Robo'dotjes product? Voor gepersonaliseerde opdrachten ben je hier aan het juiste adres!

Voor wie?

Robo'dotjes ontwerpt voor particulieren, voor kleine én grote bedrijven!

Werkwijze

Voor Robo'dotjes is persoonlijk contact heel belangrijk. We nemen uitgebreid de tijd om je te helpen bij het specificeren van je wensen. Met behulp van verschillende voorbeelden en door onze creatieve gedachten de vrije loop te laten, komen we samen tot een concept.

Voordat het product ontworpen wordt, krijg je de offerte per mail opgestuurd en wordt deze indien nodig aangepast. Na het akkoord gaan we aan de slag. Tijdens het gehele proces wordt je voortdurend op de hoogte gehouden. Na het ontwerproces volgt een eerste concept (ongeveer 1 week), die je per mail ontvangt. Mogelijk dat hierna nog enkele kleine aanpassingen volgen. Is alles akkoord, dan volgt het eindproduct.

Kaarten of posters

Robo'dotjes helpt je graag bij het drukken van het product. Wij hebben een succesvolle samenwerking met een online drukkerij, waardoor jij alleen maar achterover hoeft te leunen en te wachten tot het product op de deurmat valt! Er is een keuze uit verschillende papiersoorten en afwerkingen. Dit wordt allemaal rustig met je doorgesproken.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk hieronder voor ideeën of neem meteen contact op via info@robodotjes.nl.

Eigen bedrijf

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor je klanten? Ben je helemaal weg van Robo'dotjes? Wil je graag onze illustraties en/of teksten gebruiken voor je eigen bedrijf? Heb je een eigen praktijk en wil je de kinderen en/of jongeren een kleinigheidje geven? Een steuntje in de rug wanneer een behandeling of coaching is afgerond? Of aan het begin om te laten zien waar je voor staat? Maar dan wel een kleinigheidje dat past bij jou bedrijf? Dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos, hieronder enkele voorbeelden:

Kaarten

Een handgeschreven kaartje geven is toch het mooiste wat er is? Met persoonlijke woorden erop en de dag van de ander kan al niet meer stuk. En het mooiste is, die woorden kunnen ook altijd terug gelezen worden op momenten dat het nodig is. Dus ben jij op zoek naar een kleinigheidje voor je klanten? Robo'dotjes ontwerpt kaarten met het logo van jouw bedrijf.

Kaartenhouders

Wil je je klanten een kaartenhouder geven? Geschikt voor een leuk geboortekaartje, een foto of een wenskaart die een bijzondere plek verdient. Dat kan! Kijk eens hier voor meer voorbeelden. De tekst wordt er op een speciale manier opgebracht, waardoor deze er wat dikker bovenop ligt. Ook leuk om er meteen kaarten bij te bestellen, kijk eens bij onze collectie kaarten of laat je eigen kaarten ontwikkelen.

Geschenkset

Wil je je klanten een portie positiviteit in een flesje meegeven, samen met een kaartje met een fijne boodschap? Kijk eens hier voor een aantal voorbeelden. Het is mogelijk om je eigen kaartje er bij te laten drukken, met het logo van jouw bedrijf. Of wil je liever alleen een portie positiviteit in een flesje? Dat kan ook! Het is ook mogelijk om jouw logo bovenop het doosje te laten zetten. Andere ideeën of wensen? Ik hoor het graag!
 

Voor de klas

Ben je juf/meester en wil je je leerlingen aan het begin of aan het eind van het schooljaar iets persoonlijks meegeven? Een kaart met jouw naam en klas erop? Mail dan naar info@robodotjes.nl voor alle mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitaal product te laten maken door Robo'dotjes. Zo heeft Robo'dotjes al een aantal achtergronden ontwerpen, waardoor kinderen altijd vrolijk de klas binnen komen!

Particulier

Voor gepersonaliseerde opdrachten ben je bij Robo'dotjes aan het juiste adres. Ben jij op zoek naar een geboortekaartje, een opdracht voor een kaart of poster, een digitaal product of iets anders? Neem dan contact op via info@robodotjes.nl of het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden. Dan nemen we samen de tijd om het eindproduct te specificeren.


         Voorbeeld: Kaartje geïnspireerd op geboortekaartje                  

© 2018 - 2022 Robodotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel