Interesse in een gepersonaliseerd rompertje? Kijk dan hieronder. Ik kom graag in contact met jou om je wensen door te spreken! Vul voor zover mogelijk de gegevens in die je wilt gebruiken op het rompertje. Er staan een aantal voorbeelden om ideeën op te doen, maar mocht je nog geen idee hebben dan komen we er vast altijd samen wel uit. Ik neem altijd eerst contact op om alles door te spreken. Hierna wordt het ontwerp gemaakt, die ter goedkeuring wordt opgestuurd voordat het rompertje echt gemaakt wordt.

Zijn de gegevens nog onbekend maar wil je ze wel op het rompertje? Geef dit dan aan! Het ontwerp wordt alvast gemaakt mét ruimte voor de rest! Dan kan het rompertje zo snel mogelijk betekent worden wanneer het kleine wondertje op de wereld is gekomen!

Levertijd is maximaal 7 dagen.

Het rompertje is van 100% katoen. Hij heeft drukknoopjes aan de onderkant. Het katoen ademt goed en is extra zacht voor de baby. De mouwlengte is afhankelijk van het seizoen en voorraad. De rompertjes worden met de hand betekend. Ze zijn wasbaar bij 40 °C (niet in droger of strijken), maar let erop dat de kleuren dan (kunnen) vervagen en er geen garantie is dat de strijkapplicaties blijven zitten.

 

Sorteer op
© 2018 - 2020 Robodotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel