Het verhaal achter Robo'dotjes

Ik ben Annemiek, 28 jaar en de bedenker van Robo’dotjes. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al bezig met het maken en ontwerpen van dingen. ‘Van niets, iets maken’ was wat ik altijd het liefste deed. Mijn kamer opvrolijken of anderen verblijden met zelfgemaakte creaties, was waar mijn hart naar uit ging. Vindt je het leuk om meer van mijn creaties te zien, kijk dan eens hier.

 

Onder de lessen op school was ik ook altijd aan het tekenen. Op die manier kon ik het beste opletten.

             

Dit zijn twee van mijn creaties uit een schrift. Het liefst tekende ik altijd robotjes en bomen.

Dit groeide na vele jaren tekenen, veranderen en uitproberen uit tot de Robo’dotjes van nu. Tijdens mijn master Orthopedagogiek begon het idee om mijn creatieve kant met mijn pedagogische achtergrond te verbinden, steeds grotere vormen aan te nemen. Op dit moment ben ik ook werkzaam als Orthopedagoog & Psychologisch medewerker in de kinderrevalidatie. Heerlijk uitdagend en afwisselend werk! Uit de ervaring die ik opdoe met kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking haal ik veel van mijn inspiratie voor Robo’dotjes.

Robo'dotjes staat voor eenvoud, positief en inspirerend. Ze toveren een lach op je gezicht en hebben als missie om iedereen die het nodig heeft een positieve ‘boost’ te geven. Een cadeautje aan jezelf om je ergens aan te herinneren of voor een ander.. Het kan allemaal! Daarom zijn de kaartjes zo ontworpen dat er aan de achterkant of binnenkant nog genoeg ruimte over is om er mooie woorden voor de ander aan toe te voegen. Want zeg nou zelf, het versturen en ontvangen van een handgeschreven kaart in moeilijke tijden, mooie tijden of gewoon zomaar, is toch het mooiste wat er is?

De passie voor het illustreren zorgt voor een groeiend aanbod aan kaarten, posters en binnenkort nog veel meer. Voor andere ontwerpen kun je Robo’dotjes ook benaderen. Samen kijken we naar je persoonlijke wensen en gaan wij voor je aan de slag! Robo’dotjes verstuurt de producten als ‘kleine feestjes’, zodat je van het uitpakken alleen al een lach op je gezicht krijgt!

 

Heb je vragen over mijn producten, wil je iets bestellen of wil je reageren? Neem contact op en ik help je graag.  

 

Houd mijn Instagram en Facebook in de gaten voor nieuwe ontwerpen; I will keep you posted!

 

Liefs,

 

Annemiek x

 

© 2018 - 2022 Robodotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel