Retourinformatie

BEDENKTIJD, RETOURNEREN OF ANNULEREN VAN BESTELLING

U heeft het recht, met uitzondering van de custommade producten, uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@robodotjes. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Custommade producten die u via Robo'dotjes koopt worden op maat, volgens de door u ingevoerde specificatie, gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

HOE WERKT RETOURNEREN?
1. Controleer of de retour voldoet aan de voorwaarden
- Retourneren kan binnen 14 dagen na je wettelijke bedenktermijn van 14 dagen
- Het artikel is onbeschadigd
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden
- Het artikel is geen custommade product


2. Vul het retourformulier in en stuur deze info@robodotjes.nl of per post naar onderstaand adres.

3. Verpakt de artikelen in orginele verpakken en stuur het naar:

Robo’dotjes
J.w.hagemanstraat 49
7151 AD Eibergen

De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening

4. Wanneer ik het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal de terugbetaling z.s.m. in orde worden gemaakt.

© 2018 - 2022 Robodotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel