Betaalinformatie

iDEAL: Kies je voor iDEAL? Dan wordt je na het afronden van de bestellingsprocedure automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving. Door middel van het internetbankieren principe doe je hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt je teruggebracht naar onze website. Robo’dotjes ziet dan meteen dat je betaling succesvol is en je bestelling wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen. Een hele goede optie dus als je de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Handmatig Overschrijven (Op Nederlandse rekening): Als je kiest voor “vooruitbetalen” dan zal je zelf via de bank een opdracht tot betaling moeten geven. Robo’dotjes wacht met het in behandeling nemen van de bestelling tot het moment dat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven (dit kan tot één werkdag duren). Dit geldt ook voor artikelen waar een langere levertijd op zit: deze begint pas te lopen als de betaling bij ons is bijgeschreven. Aan betalingen via “vooruitbetalen” zijn geen extra kosten verbonden.

De gegevens die je nodig hebt voor het overschrijven krijg je via de mail. In de orderbevestiging vindt je het factuurbedrag en de bankgegevens. Het bedrag kan dan overgemaakt worden onder vermelding van het ordernummer.

© 2018 - 2022 Robodotjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel